tiistai 20. tammikuuta 2015

ICT-hankkeella ohjausta ja opastusta tieto- ja viestintätekniikan hyödyntämiseen opetuksessa


Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Haapavedelle erityisavustusta opettajien pedagogiseen ICT-ohjaukseen, jonka avulla kehitetään perusopetuksen laatua.

Haapavedellä toimintaa käynnistetään parasta aikaa. Haapavedellä toimii neljä ICT-ohjaajaa, joilta voi pyytää apua ja tukea tieto-ja viestintätekniikkaan liittyvissä asioissa.  Esimerkiksi jos olet suunnittelemassa projektia, tuntia tms. oppimiskokonaisuutta, mutta et ole varma kuinka jokin tietty ohjelma tai laite toimii, niin voit kysyä neuvoa ICT-ohjaajilta. Ohjaajina toimivat Petri Saari, Katja Kiipeli-Jaakkonen, Sari Luukkonen ja Riikka Sirkko. Ohjausaikoja järjestetään ohjaajien omien opetustuntien ulkopuolella.

Hankkeen aikana on myös tarkoitus järjestää tarvittavaa koulutusta pienissä ryhmissä tarpeiden ja toiveiden mukaan. Toiveita koulutuksista voi kertoa hankkeen ohjaajille ja koulujen rehtoreille.
Hankkeen iskulause on "ohjausta ja opastusta", joten rohkeasti kysymään ja esittämään toiveita, niin etsitään yhdessä ratkaisuja haasteisiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti